Samenwerkingspartners

“Door samenwerking verstevig je de wederzijdse dienstverlening.”

 

OMO-Logo-Tekst-700x300px De belangrijkste samenwerkingspartners van Poul Gelderloos Inzicht bij Ontslag zijn de partijen die hun eigen dienstverlening in die van de anderen hebben geïntegreerd en gezamenlijk de dienstverlening Omgaan met Ontslag aanbieden.

Dit zijn:

 EH_logo Edmond Halley Pensioenmanagement en Poul Gelderloos Inzicht bij Ontslag ontwikkelen samen verschillende dienstverlenings-concepten voor Financiële Planning. Over en weer maken wij gebruik van onze specifieke kennis en capaciteiten om onze klanten optimaal te kunnen adviseren. Hierdoor krijgt u het beste advies, een advies dat bij u past.
 Act Your Talent - LoopbaanLoket Loopbaan Loket (onderdeel van Act Your Talent) is de eerste stap van Loopbaan oriëntatie richting een nieuwe werkplek. Het draait om: “Waar ligt jouw passie? Wat zijn jouw talenten? En wat voor soort werk past er bij jou?” Als je deze ontdekkingstocht hebt doorlopen, kan je actief en gericht op zoek naar een nieuwe of andere werkplek!

Samen op weg naar jouw toekomst!.

TeekensKarstens Advocaten TeekensKarstens Advocaten staat voor “mensen centraal stellen”. Dat betekent: één kantoor, waar klanten terecht kunnen met al hun vragen, daar gaan ze voor. De klant weet wat hij aan hen heeft en bij wie hij moet zijn. Hoe zij dat waarmaken? Door mensen centraal te stellen.

De Carrière Buddy

De Carrière Buddy

Door de samenwerking met De Carrière Buddy kan een werknemer uit een ontslagsituatie goed naar zijn volgende plek worden geholpen. Hiermee is De Carrière Buddy de perfecte aanvulling op de dienstverlening van de andere samenwerkingspartner.